Å forstå ernæring har aldri vært enklere. "Simply Nutrition" kombinerer iøynefallende grafikk med lettfattelig tekst, og fungerer som en perfekt introduksjon for de som har lite tid, men er sultne på kunnskap. Boken dekker et bredt spekter av emner – fra en sunn tarm og viktigheten av vitaminer og mineraler, til fordeler og ulemper ved plantebaserte dietter, samt årsakene til at sterkt bearbeidede matvarer ofte er mindre fordelaktige for oss. Hver seksjon gir en klar og enkel forklaring av de viktigste aspektene ved ernæring. Organisert tematisk og supplert med engasjerende infografikker, bygger boken på den nyeste forskningen innen feltet, og gir en pålitelig og oppdatert introduksjon til emnet. Enten du studerer ernæring ved skole eller høyskole, ønsker å forstå hvordan ulike dietter fungerer, eller ser etter en forståelig oversikt over temaet, er denne essensielle guiden fylt med alt du trenger for raskt og enkelt å forstå det grunnleggende.