Simply West African av Pierre Thiam, Lisa Katayama
Produktbeskrivelse
Oppdag de livlige smakene fra Vest-Afrika med 80 enkle og lett tilgjengelige oppskrifter som kan tilberedes enhver kveld i uken. "Simply West African" er en innbydende introduksjon til regionens deilige og uimotståelige kulinariske skatter. Om du allerede benytter ingredienser som kraftige grønnsaker, yam, black-eyed peas og okra, eller har smakt på sørstatsklassikere som jambalaya og gumbo, da har du allerede fått en smakebit på de dype kulinariske influansene fra dette sammenkoblede området som strekker seg fra Senegal til Ghana, Côte d'Ivoire, Kamerun, Nigeria og mer. I "Simply West African" av den anerkjente kokken og eksperten på vestafrikansk matlaging, Pierre Thiam, får du tilgang til regionens essensielle smaker for den dagligdags hjemmekokken. Gjennom nyttige tips og triks lærer Pierre leserne det grunnleggende i kjøkkenet, og viser hvordan disse smakfulle og lette rettene kan bli faste innslag på ukedagsmenyen eller stjernen på bordet under helgesamlinger. Ta med familie og venner på en kulinarisk reise og nyt kjente retter med en distinkt vestafrikansk vri.