Finnes det egentlig noen som ikke er begeistret for sjokolade? Vi nyter det som søtt godteri, varmer oss med kakao på utflukter, og gir bort konfekt i gaver. I barnebursdager er sjokoladekake et must, og til dessert frister sjokoladepudding. Enten du er erfaren på kjøkkenet eller nybegynner, er sjokolade en ingrediens vi ofte bruker i matlaging. I 'Sjokoladeboka' har Sverre Sætre samlet sin omfattende kunnskap om sjokolade for å skape den ultimate kokeboken på norsk. Her finner du et utvalg av de aller beste oppskriftene på ulike sjokoladeretter, fra hverdagsfavoritter som cookies og varm sjokolade til mer avanserte klassikere som Saint Honoré og Sarah Bernhardt. Sætre deler sine tanker om hvorfor disse oppskriftene er så vellykkede, og gir deg en grundig veiledning til hvordan du kan tilberede dem. Han foreslår også alternativer og variasjoner for dem som ønsker å utforske nye smaker. Illustrerte steg-for-steg-forklaringer guider deg gjennom de mer kompliserte delene av oppskriftene, noe som garanterer et vellykket resultat. Resultatet er en praktisk, overdådig og fristende grunnbok som er like nyttig for nybegynnere som for erfarne sjokoladeelskere. 'Sjokoladeboka' er drømmeboken for enhver sjokoladeentusiast. Sverre Sætre er anerkjent som Norges fremste konditor, og hans popularitet strekker seg utover TV-programmer, avisspalter og en rekke bestselgende og prisbelønte kokebøker. Med over 20 års erfaring som sjokoladeekspert, har han jobbet med kokkelandslaget, ved flere av landets beste restauranter, samt drevet sitt eget innovative konditori i Oslo.