Fannie Farmers klassiske kokebok fra 1896 er en tidløs bestseller som rommer hele 1 380 oppskrifter, alt fra å koke et egg til å tilberede kalvehode. Denne boka tilbyr mer enn bare oppskrifter; den inneholder også nyttige råd om hvordan man dekker bordet for en korrekt teselskap, komplette menyforslag til festmåltider, husmorens tips og mye mer. Farmer står bak standardiseringen av måleenheter i oppskrifter, noe som har gjort det mulig for selv de mest uerfarne kokker å lage bedre retter. Hennes grundige tekst er fylt med fantastisk amerikansk matkultur, noe som gjør boka relevant for både den erfarne og uerfarne kokken. Oppskriftene inkluderer blant annet: * Is-te, kaffe, brandy-kakao, lemonade, myntejulep * Rugbrød, svenske boller, hot cross buns * Buljong, kyllingsuppe, østersgryte * Bakt blåfisk, myke skjell, fritert torsk * Ribbe, Yorkshire-pudding, kjøttdeiggryte med dumplings, lever og bacon * Og mye mer! Denne boka er et utmerket valg for de som ønsker å gå tilbake til grunnleggende matlaging og nyte gleden ved tradisjonell matlaging.