Skyhorse Publishing

Food as Medicine: 150 Plant-Based Recipes for Optimal Health, Disease Prevention, and Management of Chronic Illness

Food as Medicine: 150 Plant-Based Recipes for Optimal Health, Disease Prevention, and Management of Chronic Illness

Produktbeskrivelse

«Food as Medicine: 150 Plant-Based Recipes for Optimal Health, Disease Prevention, and Management of Chronic Illness» har blitt tildelt prisen for 'Best in the World' under Gourmand World Cookbook Awards som den beste boken innen helse og ernæring. Moderne vitenskapelig forskning viser at plantebaserte kosthold kan bidra til å redusere risikoen for, eller bedre håndtere, kroniske sykdommer som angst, astma, demens, depresjon, diabetes, emfysem, multippel sklerose og Parkinsons sykdom. Denne boken er mer enn bare en oppskriftsbok; den fungerer som en veiledning til å spise seg til bedre helse. Med 150 plantebaserte oppskrifter utviklet for sine helsebringende egenskaper og uimotståelige smaker, veileder den brukerne mot tryggere matlagingsmetoder som reduserer dannelsen av giftige kjemikalier. Boken fremhever hverdagslige, medisinske ingredienser og gir råd om hvordan man kan sette opp et velvære-kjøkken som gjør det enklere å spise sunt hjemme. Hver oppskrift inneholder en ernæringsanalyse per servering, samt beskrivelser av interessante helsefordeler for å motivere til bedre matvalg. Sue Radd har lenge forstått det mange av oss nå oppdager: det er mulig å spise for både smak og helse.

Prishistorikk

Lavest
328 KR
Høyest
357 KR
Gjennomsnitt
338 KR
Median
335 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke Skyhorse Publishing
Navn Food as Medicine: 150 Plant-Based Recipes for Optimal Health, Disease Prevention, and Management of Chronic Illness
GTIN/EAN/ISBN 9781510757585
Kategorier Bøker