Fransk matlaging er anerkjent over hele verden, og 'French Country Cooking' gir en unik mulighet til å utforske en side av Frankrike som få turister får oppleve. Denne rikt illustrerte kokeboken inviterer leseren inn i kulinariske hemmeligheter delt av medlemmer av den franske nasjonalforsamlingen, som representerer de ulike regionene i sitt hjemland. Boken inneholder 180 oppskrifter som vil inspirere deg til å prøve å lage smakfulle supper, tilbehør, middager og desserter. Oppskriftene spenner fra en utfordrende oppskrift på saktekokt hare, som stammer fra før den franske revolusjonen, til en enkel og deilig brødoppskrift. Blant de varierte oppskriftene finner du: Foie gras i Madeira-saus, rynkesett fra Somme i vin og fløte, bløt paideig med blåmuggost og pære, samt fårekost- og potetpaier. Denne unike boken gir et omfattende kulturelt og gastronomisk innblikk i private kjøkken i både hjem og gårder, og er krydret med tradisjonelle oppskrifter som har gått i arv gjennom generasjoner.