Mushrooming Without Fear: The Beginner's Guide to Collecting Safe and Delicious Mushrooms
Produktbeskrivelse
Er det trygt eller ikke? Dette er den ultimate guiden for matelskere og naturelskere som ønsker å samle sine egne sopp. "Mushrooming Without Fear" er en unik ressurs for nybegynnere som drømmer om å plukke smakfulle viltvoksende sopper. Boken skiller seg ut ved å fokusere utelukkende på de typene som både er trygge å spise og deilige. Forfatteren presenterer åtte enkle regler for soppinnsamling, som for eksempel 'Aldri ta en sopp med gjeller' og 'Hvis en sopp lukter råtten, så er den råtten.' Blant soppene som dekkes i boka finner vi steinsopp, rødspettet sopp, lerkebolete, laurbærbolete, bjørkesopp, hønesopp, kantarell, trompetsopp, piggsopp, vanlig puffball, horn av overflod og blomkålsopp. Hver type sopp er ledsaget av flere bilder og en identifikasjonsliste, samt informasjon om soppens sesong, håndtering, oppbevaring og matlaging, komplett med oppskrifter.