Flere og flere mennesker vender seg bort fra hurtigmat og frosne retter, og begynner å sette pris på tiden de bruker på å lage mat hjemme. Det voksende fokuset på 'farm to table'-konsepter har gjort det mulig for mange å oppdage at de kan lage restaurantkvalitetsmat uten å ha en kulinarisk utdannelse. "The Bradley Smoker Cookbook" tar for seg kunsten å røyke mat, en prosess som kan virke skremmende for nybegynnere, og viser hvor tilgjengelig det faktisk er. Denne kokeboken inneholder oppskrifter som: sesamrøkt and servert med sobanudler, røykt ferskenpai, bacon i tre forskjellige varianter, røykt buffalo kyllingpai og mye mer! I samarbeid med det verdensberømte selskapet Bradley Smoker, som tilbyr et variert utvalg av røykere i ulike størrelser, bidrar fem av deres online bloggere/proffmedarbeidere med en mengde oppskrifter som er enkle å gjenskape med egen røyker. Oppskriftene spenner over grønnsaker, forretter, vill dyr, samt ingredienser som kan benyttes i andre gryteformer, grillet mat og ovnsbakte retter, i tillegg til en rekke oppskrifter for retter man kanskje ikke vanligvis forbinder med røyking. Publisert av Skyhorse Publishing.