The Cannabis Kitchen Cookbook er en imponerende kokebok som inneholder 116 spennende oppskrifter utviklet for cannabisentusiaster uansett ferdighetsnivå. Cannabis har blitt en av de mest attraktive ingrediensene i den kulinariske verden, og maten infundert med cannabis er en kunstform som stadig utvikler seg. I denne boken deler kunnskapsrike kokker fra steder som Amherst til Anaheim sine hemmeligheter for å tilføre alt fra olje og agave til supper og cocktails med denne tidligere tabubelagte ingrediensen. Boken dekker måltider fra brunch og hovedretter til sene kveldsdrikker og snacks, og behandler cannabis som en fin ingrediens som fortjener å bli studert og utforsket, lik en utsøkt vin. Du vil lære hvordan du kan lage sunne, ferske måltider hjemme ved hjelp av cannabis, med over hundre oppskrifter fra profesjonelle kokker, inkludert: 20-Minutters Cannabis Olivenolje, Cannabis Gin Tinktur, Cannabis Melk, Highland Yogi Smoothie, High Ho Pottanesca, Aubergine-, Linse- og Cannabis Curry, Røykfylt Grillet Mais, Alice B. Toklas Gulrotmuffins, Cannabis Kokosnøtt Mojito, og mye mer!