Bli klar til å bli forelsket i ville sopper! "Wild Mushrooms: A Cookbook and Foraging Guide" gir deg all informasjonen du trenger for å gjøre soppplukking til en livsstil. Denne boken dekker alt fra å finne, oppbevare, bevare og tilberede både vanlige og uvanlige sopparter. Den er fylt med innhold og kunnskap fra mer enn 20 erfarne soppplukkere fra hele landet, og gir nyttige tips for hvordan man kan dra nytte av innhøstingen sin. Her finner du praktisk informasjon om transport, rengjøring og bevaring av dine funn. En av de beste tingene med å lage mat med ville sopper er at hver gang du åpner dine tørkede skatter, vekker de unike aromaene minnene fra soppjakten, og skaper en umiddelbar og gripende forbindelse tilbake til skogen. Det finnes ingen bedre måte å sette pris på mat på. Du vil ikke bare lære de beste metodene for å lokalisere, rengjøre, samle og bevare soppen din, men boken vil også ta for seg sikkerhet og spiselighet.