«Slikkepott» av Lise Finckenhagen er en prisbelønt kokebok som ble kåret til «BESTE NORSKE KOKEBOK 2013» av Aperitif og Norli, samt «ÅRETS BESTE KOKEBOK» av NRK og anerkjente kokker som Stieg Juelsen og Steffen Engelhard. Finckenhagen er kjent for sin mesterlige evne til å kombinere og balansere smaker, og hun har et rykte for å utvikle fantastiske oppskrifter som gir unike smaksopplevelser. I denne boken deler hun nesten 100 uimotståelige oppskrifter på kaker, paier, terter, muffins, og mye mer. Boken inneholder også nyttige basisoppskrifter, praktiske råd om ingredienser og kjøkkenutstyr, samt kreative tips for dekorasjon av kakene. Lise forteller engasjerende historier om kakene, inkludert morsomme anekdoter relatert til alt fra nøtter og sjokolade til kjevler og slikkepotter. Hver oppskrift er vakkert fotografert av Norges fremste matfotograf, Christian Brun, og boken guider leseren gjennom hver oppskrift med en rekke steg-for-steg-illustrasjoner.