Slow Dough: Real Bread av Chris Young

Slow Dough: Real Bread av Chris Young

Produktbeskrivelse

Å bake brød er et gammelt håndverk, og prosessen med å elte deigen for å skape et deilig brød er en givende opplevelse. I dagens industrielle produksjon, og til og med i moderne kjøkken, finnes det imidlertid en viktig ingrediens som ofte overses i brødbaking - tid. Som de erfarne bakerne fra Real Bread Campaign påpeker: en lang og sakte heving gir langt mer tilfredsstillelse enn en rask løsning. Brød som har fått lov til å heve lenge, utvikler en rikere smak, får en bedre tekstur, og ekte surdeigsbrød kan til og med ha helsefordeler. "Slow Dough: Real Bread" gir deg hemmelighetene fra ekspertene om hvordan du kan lage et variert utvalg av sakthevede brød hjemme - fra enkle brød som hvitt, brunt og rug, til imponerende varianter som fiken- og fennikelsurdeig eller geitost- og honningmaslin. Du vil også lære å lage forskjellige startere for ulike brødtyper, samt de grunnleggende prosessene: fermentering, elting, heving og baking. Ved å behandle ekte brød med respekt og tid, vil du oppdage gleden av å bake uten hastverk.

Prishistorikk

Lavest
349 KR
Høyest
373 KR
Gjennomsnitt
362 KR
Median
365 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke
Navn Slow Dough: Real Bread av Chris Young
GTIN/EAN/ISBN 9781848997370
Kategorier Bøker