Slow Drinks er en prisbelønt bok som har vunnet både James Beard Award for beste drikkebok og Guild of Food Writers Award for drinkbøker i 2024, og som også ble nominert til Andre Simon Award i 2023. Denne boken er en utmerket guide for hjemmekokker, profesjonelle bartendere, hjemmebryggere og de som liker å plukke ville urter og planter. Slow Drinks lærer leserne hvordan man kan forvandle botaniske ingredienser, enten de er samlet inn fra naturen eller kjøpt i butikken, til unike drikker og cocktails. Boken er delt inn etter sesonger og viser hvordan man kan lage drikker som forteller historier om botanikk, historie, kultur og terroir, samtidig som den hedrer både gamle og nye tradisjoner innen drikkevarer. Hver sesong fremhever åtte nye ingredienser med oppskrifter som bygger videre på en grunnleggende kapittel, og gir leserne verktøyene til å bruke hovedoppskriftene til å lage sine egne mjød, landviner, øl, leskedrikker, tinkturer, shrubber og mye mer. Boken er vakkert fotografert av forfatterens kone, Katie Childs, og illustrert av Molly Reader. Slow Drinks er den definitive botanikerens guide til mixologi som passer perfekt i handlekurven din.