Smagens didaktik av Karen Wistoft

Smagens didaktik av Karen Wistoft

Produktbeskrivelse

I en tid der måltider har utviklet seg til å bli viktige smagsfællesskaber, er det avgjørende at maten smaker godt. I den danske folkeskolen har hjemkundskab blitt erstattet av madkundskab, hvor barn lærer å utvikle sine smaksferdigheter og smaksdømmekraft. For å kunne undervise i smag, må vi først forstå hva smag egentlig er. 'Smagens didaktik' tar for seg denne problematikken gjennom tre hoveddeler. Første del utforsker revolusjonen i historien om børnekokebøker i perioden fra 1971 til 2016. Den andre delen introducerer en smagssystematik, som er grunnleggende for å forstå smaksopplevelser. Avslutningsvis presenterer bokens tredje del en konkret smagsdidaktik, som kan benyttes i undervisning. Denne boken henvender seg ikke bare til lærere og studenter innen madkundskabs- og fødevareutdanningene i Danmark, men også til kokker, matformidlere, foreldre, og alle som er nysgjerrige på smag og matkultur.

Prishistorikk

Lavest
425 KR
Høyest
599 KR
Gjennomsnitt
464 KR
Median
434 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke
Navn Smagens didaktik av Karen Wistoft
GTIN/EAN/ISBN 9788750052074
Kategorier Bøker