CDMX er den oppfølgende kokeboken til Comida Mexicana av Rosa Cienfuegos. Denne boken feirer mattradisjonene fra Mexico by, med retter som Rosa vokste opp med og now gjenskaper i sine to restauranter i Sydney: Tamaleria og en til. Det er maten som 'chilangos' (innbyggerne i Mexico by) nyter både hjemme og på gaten, i markeder, kafeer og barer. CDMXs fargerike oppskrifter er ekte og ofte unike for Ciudad de México, som de lokale kaller byen. De reflekterer livligheten, historien og det moderne bylivet i Mexicos mest livlige by. Boken inneholder fantastisk matfotografi og bilder fra gatebildet i Mexico by, noe som gir leserne en visuell opplevelse av det som presenteres. CDMX er en ideell kokebok for de som ønsker å gjenskape autentiske matopplevelser fra sin egen fortid. I tillegg inneholder den en liten reiseguide som anbefaler de beste barene, restaurantene, gate-spisestedene og markedene som can utforskes i denne moderne metropolen.