For alle veganere som ønsker å tilpasse favorittlekene sine, både salte og søte, presenterer Zacchary Bird en unik matlagingsopplevelse med 'The Vegan Baker'. Dette er ikke bare en vanlig kokebok; den inneholder over 100 oppskrifter på våre aller fleste bakeverk, laget med plantebaserte ingredienser. Lær hvordan du lager kirsebærpai, sjokoladekjeks og sjokoladekake uten å bruke smør, egg, melk, ost eller honning. Med tydelige trinn-for-trinn bilder kan du selv lage croissanter fra bunnen av, og lære å laminere ditt eget bakverk. Bak fersk brioche, japansk shokupan og andre brødtyper som vanligvis inneholder melk, eller lag din egen surdeigsstarter som du vil bli så glad i at du ønsker å ha den for alltid (eller i det minste i kjøleskapet ditt). Hvis du er på jakt etter nye utfordringer, kan du lære å lage profiteroles, millefeuille, cannoli og til og med croquembouche. For de som foretrekker salte snacks, tilbyr Zac mange oppskrifter på pølseruller, maisbrød, kjøttfylte paier, scones og mye mer. Hver oppskrift er grundig forklart med detaljerte instruksjoner, slik at enhver kan lykkes, uansett erfaring.