Sliter du med å oppnå de samme resultatene på kjøkkenet som de kokkene du ser på TV? Føler du at maten kjemper imot deg mens du lager mat? Er du lei av å alltid bruke de samme oppskriftene, og er på jakt etter nye, sunne og smakfulle ideer? Da er 'Sous Vide Vegan Cookbook' boken for deg. Sous vide er en fransk matlagingsmetode som gjør det mulig å tilberede mat med presis temperaturkontroll i et vannbad. Resultatet blir alltid perfekt tilberedt, uten at maten brenner seg eller blir overkokt. Denne teknikken er ideell for grønnsaker, og sikrer at de beholder sin smak og tekstur, og kan også brukes til å lage fantastiske veganske desserter. I denne boken får du samlet mer enn 30 års erfaring fra kokkekunst. Sophia Marchesi tar deg med på en kulinarisk reise rundt om i verden med en utvalgt samling av hennes favorittveganske oppskrifter. Alle kan bruke sous vide-metoden for å lage utrolige sunne retter. Det er enkelt å bruke og krever ikke spesielle ferdigheter. Sous vide er også en mye raskere måte å tilberede lekre måltider på.