SOPP-håndboka er den ultimate håndboken for alle som elsker sopp! Denne omfattende guiden henvender seg både til nybegynnere og til de mer erfarne soppentusiastene. Her finner du alt du trenger av informasjon for å kunne begi deg ut på lykkelige soppturer. Boken tar for seg de 120 mest betydningsfulle soppene i Norge, inkludert matsopper, giftige varianter, potensielt farlige 'dobbeltgjengere' og de vanligste ikke-spiselige soppartene. Den dekker også pensum for soppsakkyndige og gir en nyttig oversikt over hvilke sopp du kan forvente å finne i ulike skog- og markmiljøer. Med gode fotografier av samtlige 120 sopparter, tatt på deres naturlige voksesteder, får du se både unge og eldre eksemplarer som gir en dypere forståelse av hver art. Sammen med SOPP-kokeboka utgjør denne boken et komplett tilbud til alle soppinteresserte. Forfatter Per Marstad, som har vært næringsmiddelinspektør med en brennende lidenskap for sopp siden 1972, har vært en aktiv leder i Tønsberg Soppforening og har tidligere gitt ut flere bøker om sopp de siste årene.