Sourdough Culture av Eric Pallant

Sourdough Culture av Eric Pallant

Produktbeskrivelse

Sourdough-kultur har en rik historie som strekker seg over mer enn seks tusen år. I boken "Sourdough Culture" tar miljøvitenskapprofessor Eric Pallant leserne med på en reise gjennom tid og rom der han utforsker hvordan surdeigsbakst har vært en livsnødvendighet for mennesker siden Oldtidens Egypt, der brød laget av surdeig drev arbeidet for å bygge pyramidene. Pallant viser også hvordan det romerske imperiet distribuerte gratis surdeigsbrød til sine borgere i et forsøk på å opprettholde politisk stabilitet. I lys av den nylige COVID-19-pandemien har interessen for surdeigsbaking eksplodert, ettersom folk søkte etter distraksjoner fra frykt og usikkerhet i en tid preget av isolasjon. Pallant undersøker ikke bare bakgrunnen for denne tradisjonen, men også den grunnleggende vitenskapen bak surdeigsbaking. Han dokumenterer utviklingen av surdeigsmetoden fra dens opprinnelse i den fruktbare halvmåne i Midtøsten til Europa og deretter videre ut i verden, samtidig som han reflekterer over hvordan surdeig har vært en næringskilde for noen av historiens mest bemerkelsesverdige samfunn. "Sourdough Culture" blander historie og vitenskap på en måte som fanger leserens nysgjerrighet og inviterer til refleksjon over hvordan et enkelt brød kan ha påvirket menneskers liv gjennom tidene.

Prishistorikk

Lavest
281 KR
Høyest
317 KR
Gjennomsnitt
290 KR
Median
287 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke
Navn Sourdough Culture av Eric Pallant
GTIN/EAN/ISBN 9781572843011
Kategorier Bøker