I 'Sous Vide' tar Hugh Acheson oss med inn i den fascinerende verden av sous vide-matlaging, en metode som tidligere var forbeholdt stjernekokker på fancy restauranter. Med 90 innovative oppskrifter gjør Acheson teknologien lettfattelig for hjemme-kokker og avslører dens utrolige potensiale. Enten han jobber med ild og panne, bestefars saktekomfyr eller et moderne sous vide-system, er hans mål å gjøre matlagingen både enklere, morsommere og mer velsmakende. Sous vide-teknikken innebærer at maten forsegles i plastposer eller glasskrukker og deretter tilberedes i en presis temperaturkontrollert vannbad. Denne metoden gir uovertruffen jevnhet og er perfekt for å oppnå den ideelle tilberedningsgraden, enten det er en biff som tilberedes medium-rare eller fisk som blir perfekt mørt. En av storhetene ved sous vide er at den kan holde maten klar til servering, uavhengig av om middagen er om ti minutter eller åtte timer. Hugh Acheson inviterer deg til å ta i bruk dette vennlige teknologiskiftet i ditt eget kjøkken og oppdage hvor lett og smaksrikt matlaging kan være.