Japan har et av verdens mest anerkjente og sunne kjøkken, og med denne boken blir det enkelt å mestre det hjemme. "Omakase; japansk gourmet på 1-2-3" av Vladimir Pak gjør det lett for alle å utforske og nyte de utsøkte smakene fra Østen. Med et voksende utvalg av fersk wasabi og japanske sauser tilgjengelig i norske matbutikker, er det aldri vært enklere å tilberede japanske retter i egne kjøkken. Pak deler sine kunnskaper som driver av Michelin-restauranten Omakase by Vladimir Pak, og som verdensmester i sushi, for å inspirere oss til å lage smakfulle måltider. I boken finner du enkle, men effektive oppskrifter på alt fra klassisk sushi og maki til sprøstekt kylling (karaage) og panerte svinekoteletter (tonkatsu). Han henter også inspirasjon fra norske råvarer som elg, reinsdyr og hval, og gir oss en inspirerende innføring i japansk matlaging. Dette er en kokebok for alle som ønsker å imponere gjestene med smakfull og sunn mat fra det japanske kjøkken.