Boken 'Spiselige stauder' tar leseren med inn i en fascinerende verden av stauder som ikke bare pryder hagen, men også beriker kostholdet vårt. Mange av de vakre staudene vi kjenner fra hagene, er nemlig spiselige og kan gi en mangfoldig palett av farger og smaker på tallerkenen. Denne boken viser deg hvordan du kan dyrke en enkel og vakker staudehage, samtidig som du skaper klimavennlige og bærekraftige måltider. I tillegg til matnyttige tips, får du gode råd for hvordan du kan pleie staudene uten å bruke for mye tid på hagearbeid - slik at du kan vekke glede ved høsting og matlaging. Gjennom 20 utvalgte, hardføre og velsmakende stauder, lærer du hvordan du kan gjøre hagen din til en kilde for både smakfull mat og livgivende biodiversitet for havens insekter. Hver plante presenteres med enkle oppskrifter, slik at også nybegynnere kan finne glede i å eksperimentere med sunne og smakfulle retter. 'Spiselige stauder' er den perfekte følgesvenn for alle som ønsker å kombinere estetikk i hagen med bærekraftig og velsmakende matlaging.