Springer International Publishing AG

Dairy Chemistry and Biochemistry

Dairy Chemistry and Biochemistry

Produktbeskrivelse

Boken 'Dairy Chemistry and Biochemistry' er den mest omfattende innføringen i melkens kjemi og biokjemi. Den gir en grundig beskrivelse av melkens viktigste bestanddeler, inkludert vann, lipider, proteiner, laktose, salter, vitaminer og iboende enzymer. Videre utforsker den de kjemiske aspektene ved ost, fermenterte melketyper og ulike prosesser innen melkeproduksjon. Boken omhandler også varmeinduserte endringer i melk, bruken av eksterne enzymer i melkeproduksjon, samt de viktigste fysiske egenskapene til melk. I tillegg adresseres biaktive forbindelser i melk og sammenligninger mellom melk fra ulike dyrearter. Denne boken er skreddersydd for å møte behovene til seniorstudenter og melkeforskerne generelt.

Prishistorikk

Lavest
1126 KR
Høyest
1174 KR
Gjennomsnitt
1152 KR
Median
1151 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke Springer International Publishing AG
Navn Dairy Chemistry and Biochemistry
GTIN/EAN/ISBN 9783319148915
Kategorier Bøker