Springer International Publishing AG

Introduction to Enzyme Technology

Introduction to Enzyme Technology

Produktbeskrivelse

Denne tverrfaglige læreboken gir en lettfattelig og svært aktuell innføring i alle spesialområdene innen moderne enzymteknologi. Boken er delt inn i tre deler. I den første delen får leseren en grundig introduksjon til de grunnleggende prinsippene for enzymstruktur, reaksjonsmekanismer, enzymkinetikk, enzymmodellering og prosesskontroll. Den andre delen presenterer metoder for å finne, uttrykke, optimalisere, rense, immobilisere og bruke enzymer i uvanlige reaksjonsmedier. I den tredje delen beskriver ledende eksperter, ved hjelp av eksempler, nåværende anvendelser av enzymer i den kjemiske og farmasøytiske industrien, biomasenedbrytning, matproduksjon og prosessering, som tilsetningsstoffer i vaskemidler og rengjøringsmidler, for konstruksjon av biosensorer samt terapeutiske formål. Studenter på bachelor- og masterprogrammer innen biologi, kjemi, biokjemi og bioprosessering vil få tilgang til oppdatert kunnskap om praktiske anvendelser og utviklende industrier. Forfatterens flytende skriving gjør komplekse emner lett tilgjengelige.

Prishistorikk

Lavest
960 KR
Høyest
1001 KR
Gjennomsnitt
981 KR
Median
980 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke Springer International Publishing AG
Navn Introduction to Enzyme Technology
GTIN/EAN/ISBN 9783031429989
Kategorier Bøker