Springer International Publishing AG

Principles of Food Sanitation

Principles of Food Sanitation

Produktbeskrivelse

I sin sjette utgave tilbyr denne anerkjente læreboken en omfattende guide til sanitærprinsipper for å sikre hygieniske praksiser og trygg mat for ansatte i matindustrien samt studenter. Den dekker viktige temaer relatert til forurensning, rengjøringsmidler, desinfeksjonsmidler og rengjøringsutstyr. Boken gir spesifikke instruksjoner om hvordan man kan anvende disse prinsippene for å oppnå hygieniske forhold innen både matprosessering og tilberedning. Denne oppdaterte utgaven inkluderer flere nye kapitler som dekker grunnleggende konsepter innen matvarehygiene, kilder til forurensning og hygiene, Hazard Analysis Critical Control Points (HACCP), samt rengjørings- og desinfiseringsutstyr. Videre drøftes avfallshåndtering, bio-sikkerhet, allergener, kvalitetskontroll, skadedyrbekjempelse, egenskaper ved rengjøringsmidler og kriterier for valg, hygienisk konstruksjon, sanitære retningslinjer for mat- og serveringsvirksomheter, samt prinsipper for sanitærledelse.

Prishistorikk

Lavest
527 KR
Høyest
549 KR
Gjennomsnitt
533 KR
Median
527 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke Springer International Publishing AG
Navn Principles of Food Sanitation
GTIN/EAN/ISBN 9783319671642
Kategorier Bøker