Springer International Publishing AG

Tackling the Obesity Crisis

Tackling the Obesity Crisis

Produktbeskrivelse

Krise rundt fedmeepidemien er et klart tegn på en manglende forståelse av hvordan måltider velges. Offentlige tiltak har vist seg å være utilstrekkelige, og mange sliter med å kontrollere vekten sin. I denne boken undersøker en anerkjent internasjonal ekspert på kosthold og atferd, de utbredte misforståelsene som har bidratt til denne epidemien, og han gir råd om hvordan man kan redusere fedme. Etter slanking har kroppen behov for færre kalorier, noe som ofte fører til vektøkning. Mange er ikke klar over hvordan de kan kontrollere vekten sin og baserer seg på feilaktige oppfatninger. Naturlige matvarer blir ofte ansett som sunnere, selv når de ikke nødvendigvis er det, mens ultra-prosesserte matvarer feilaktig anses som et stort problem, til tross for at produksjonsmetoden er irrelevant. Det finnes lite bevis for at tiltak som å fjerne sukker fra kostholdet, forby reklame til barn, legge til kalorier på menyer, eller tilby ernæringsinformasjon på emballasje har effekt på å redusere fedme. Faktisk har fjerning av fett fra kosten vist seg å øke fedmeproblemet. En av konklusjonene i boken er at de nåværende tilnærmingene til problemet har liten sjanse for å forebygge videre utvikling.

Prishistorikk

Lavest
315 KR
Høyest
331 KR
Gjennomsnitt
323 KR
Median
322 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke Springer International Publishing AG
Navn Tackling the Obesity Crisis
GTIN/EAN/ISBN 9783031481963
Kategorier Bøker