Springer International Publishing AG

Technology of Breadmaking

Technology of Breadmaking

Produktbeskrivelse

Denne praktiske og omfattende guiden belyser alle aspekter ved brødproduksjon for å gi bakere, forskere, teknologer og studenter en grundig forståelse av de mange nye utviklingene som former industrien. Boken bygger bro mellom vitenskapelige og praktiske beskrivelser ved å gi teknisk dekning av de komplekse prosessene som sammenkobles for å lage brød og gjærede produkter. Kapitlene dekker naturen til brødprodukter, ingrediensenes rolle i å bestemme kvaliteten, behandlingsmetoder og deres kontroll, samt funksjonene til utstyret. Det legges vekt på å utforske bidragene fra individuelle komponenter og behandlingsstadier til den endelige brødkvaliteten, med en gjennomgang av den nåværende tilstanden av teknisk kunnskap innen brødproduksjon. Denne tredje utgaven oppdaterer den nye kunnskapen som har blitt tilgjengelig de siste 10 årene og vurderer hvordan de globale trendene med økt tilgjengelighet og et bredere spekter av gjærede produkter over hele verden påvirker nåværende og fremtidige teknologiske utfordringer.

Prishistorikk

Lavest
1507 KR
Høyest
1571 KR
Gjennomsnitt
1541 KR
Median
1540 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke Springer International Publishing AG
Navn Technology of Breadmaking
GTIN/EAN/ISBN 9783319146867
Kategorier Bøker