Springer Nature Switzerland AG

Essentials of Food Science

Essentials of Food Science

Produktbeskrivelse

Den femte utgaven av 'Essentials of Food Science' fortsetter sitt arbeid med å formidle essensiell informasjon om matens kjemi, teknologi og tilberedning, og fungerer som en samlet kilde for studenter uten spesialisering i matvitenskap. Denne nyeste utgaven inkluderer oppdaterte diskusjoner om matkvalitet og nye presentasjoner av informasjon knyttet til bioteknologi og genmodifiserte matvarer. Blant nyhetene i denne utgaven finner vi en diskusjon om Food Safety Modernization Act (FSMA), et sammenligningsskjema for Halal- og Kosher-mat, samt introduksjoner til nye, populære produkter som erterstivelse og diverse plantebaserte kjøttalternativer som nå er tilgjengelige både kommersielt og for hjemmebruk. Hver kapittel avsluttes med et ordliste over begreper, referanser og en bibliografi. De populære ‘Culinary Alert!’-funksjonene er spredd gjennom tekstene og gir leseren forslag til hvordan man enkelt kan anvende informasjonen i matlagingen. Det er også vedlegg på slutten av boken for ytterligere innsikt og ressurser.

Prishistorikk

Lavest
381 KR
Høyest
719 KR
Gjennomsnitt
449 KR
Median
389 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke Springer Nature Switzerland AG
Navn Essentials of Food Science
GTIN/EAN/ISBN 9783030468132
Kategorier Bøker