Springer Nature Switzerland AG

The Cheeses of Italy: Science and Technology

The Cheeses of Italy: Science and Technology

Produktbeskrivelse

Boken 'The Cheeses of Italy: Science and Technology' gir en grundig innsikt i de historiske aspektene ved osteproduksjon, med et fokus på de mest tradisjonelle og globalt populære italienske ostevariantene. Den tar for seg en helhetlig oversikt over produksjonsprosessen for ost, inkludert de essensielle aspektene som definerer osteproduksjon. Videre tilbys en omfattende klassifisering av italienske oster, som har både tradisjon og økonomisk betydning. Hoveddelen av boken baserer seg på en omfattende litteraturgjennomgang og inneholder detaljerte beskrivelser av unike egenskaper ved osteproduksjonen i Italia. Spesielt legges det vekt på melkens kjemiske sammensetning, bruken av myse eller naturlige melkestartere, samt teknologiske valgmuligheter som ostekoking. Boken beskriver også mikrobiotaens sammensetning og metabolisme under modning av ost, spesielt for ost laget av rå melk, samt de viktigste biokjemiske hendelsene som skjer under den langvarige modningen. Til slutt vil boken gi en detaljert vurdering av disse prosessene.

Prishistorikk

Lavest
904 KR
Høyest
943 KR
Gjennomsnitt
925 KR
Median
924 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke Springer Nature Switzerland AG
Navn The Cheeses of Italy: Science and Technology
GTIN/EAN/ISBN 9783030078775
Kategorier Bøker