Springer-Verlag Berlin and Heidelberg GmbH & Co. KG
Food Chemistry
Produktbeskrivelse
I over to tiår har boken "Food Chemistry" vært en ledende læringsressurs og en enkel referanse innen matkjemi og teknologi. Den fjerde utgaven er omfattende omskrevet og utvidet, og dekker nå emner som BSE-detektering og akrylamid mer inngående. Matallergier, alkoholholdige drikker og fytosteroler er også behandlet i større dybde enn tidligere. Boken beholder tidligere utgavens beprøvde funksjoner, med over 600 tabeller, nesten 500 figurer og rundt 1100 strukturelle formler av matkomponenter. Den er logisk organisert i henhold til matkomponenter og -varer, og inneholder en omfattende emneindeks. Disse egenskapene gir studenter og forskere innen matvitenskap, matteknologi, landbrukskjemi og ernæring dyp innsikt i matkjemi og teknologi. I tillegg fungerer boken som en verdifull referanse for kjemikere, matkjemikere, matteknologer, ingeniører, biokjemikere, ernæringsfysiologer og analytiske kjemikere innen mat- og landbruksforskning.