SPRINGER-VERLAG NEW YORK INC.

Food Safety = Behavior

Food Safety = Behavior

Produktbeskrivelse

Boken "Food Safety = Behavior" undersøker hvordan man oppnår suksess innen mattrygghet ved å gå utover tradisjonelle metoder som opplæring, testing og inspeksjon for risikostyring. Den fremhever behovet for en dypere forståelse av menneskelige faktorer som påvirker mattrygghet. I dag er det mye dokumentasjon tilgjengelig om spesifikke mikrober, tids- og temperaturprosesser, post-prosess forurensning og HACCP - ofte omtalt som de harde vitenskaper. Imidlertid er det lite publisert om menneskelig atferd, som ofte refereres til som de "myke" aspektene. Når man ser på utviklingen av matbårne sykdommer de siste tiårene, samt offentliggjorte data om manglende overholdelse av regler knyttet til risikofaktorer for mattrygghet, er det klart at de myke aspektene fortsatt er de krevende. Til tross for at tusenvis av ansatte har fått opplæring i mattrygghet rundt om i verden, er det brukt millioner globalt på forskning innen mattrygghet, og utallige inspeksjoner og tester har blitt utført både hjemme og i utlandet, står mattrygghet fortsatt igjen som en betydelig offentlig utfordring.

Prishistorikk

Lavest
626 KR
Høyest
653 KR
Gjennomsnitt
640 KR
Median
640 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke SPRINGER-VERLAG NEW YORK INC.
Navn Food Safety = Behavior
GTIN/EAN/ISBN 9781493924882
Kategorier Bøker