SPRINGER-VERLAG NEW YORK INC.

Food Safety Culture

Food Safety Culture

Produktbeskrivelse

Bevisstheten rundt mattrygghet har aldri vært høyere, samtidig som nye og emerging trusler mot matvareforsyningen blir stadig mer anerkjent. Forbrukerne spiser i økende grad måltider som er tilberedt utenfor hjemmet. Dette stiller detaljhandels- og serveringsbedrifter, samt matprodusenter i alle ledd av produksjonskjeden, overfor en stadig større ansvar for å følge riktige mattrygghets- og sanitærpraksiser, og dermed beskytte helsen til sine gjester og kunder. For å oppnå suksess innen mattrygghet i et miljø i endring, må man gå utover tradisjonell opplæring, testing og inspeksjonsmetoder for risikohåndtering. Det krever en dypere forståelse av organisasjonskultur og de menneskelige aspektene ved mattrygghet. For å forbedre mattrygghetsytelsen til en detaljhandels- eller serveringsbedrift, en organisasjon med tusenvis av ansatte eller et lokalsamfunn, er det nødvendig å endre måten folk handler på. En endring i atferd er essensiell. Enkelt sagt, mattrygghet er lik.

Prishistorikk

Lavest
1100 KR
Høyest
1147 KR
Gjennomsnitt
1125 KR
Median
1124 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke SPRINGER-VERLAG NEW YORK INC.
Navn Food Safety Culture
GTIN/EAN/ISBN 9781441925008
Kategorier Bøker