A Taste for Poison: Eleven Deadly Molecules and the Killers Who Used Them
Produktbeskrivelse
I "A Taste for Poison: Eleven Deadly Molecules and the Killers Who Used Them" tar Dr. Neil Bradbury oss med på en fascinerende reise inn i verden av giftige stoffer og de skremmende handlingene som er knyttet til dem. Denne boken kombinerer vitenskap og kriminalhistorie for å avsløre hvordan elleve beryktedegifter påvirker kroppen gjennom de grusomme mordene de ble brukt i. Lesere av kriminalromaner vet at gift er et av de mest tidløse og populære våpnene for en utspekulert morder; det kan slynges i en drink, påføres spissen av en pil eller på håndtaket til en dør, og til og med filtreres gjennom luften vi puster inn. Men hvordan fungerer disse giftene egentlig for å nedbryte kroppen vår, og hva kan vi lære av de ødeleggelsene de forårsaker? Gjennom en engasjerende blanding av populærvitenskap, medisinsk historie og sann kriminalitet, utforsker Bradbury denne makabre metoden for drap på et cellenivå. Sammen med reelle fortellinger om mordere og deres forbrytelser - noen beryktede, noen glemte, og noen fortsatt uløste - presenteres vi for de like fengslende historiene om giftene som er involvert.