Den anerkjente Portland-kokken Bonnie Frumkin Morales tar oss med til hjertet av sitt populære restaurant Kachka gjennom denne debutkokeboken. 'Kachka' gir en frisk vri på tradisjonell russisk matlaging, med fokus på levende og lokalt hentede ingredienser. I boka får vi et innblikk i hvordan Morales mesterlig oppdaterer og moderniserer russisk mat, samtidig som hun bevarer de essensielle tradisjonene og ånden fra kulturen. Leseren vil begeistre seg over en rekke oppskrifter som strekker seg fra fargerike sylteagurker og luftige dumplings til kreative vodka-infusjoner og tradisjonelle hjemmelagde retter. Med over 100 oppskrifter viser Kachka oss hvor enkelt det kan være å spise, drikke og åpne hjertet sitt i en stil inspirert av Sovjetunionen. Boka setter opp et felles bord med nostalgiske øst-europeiske retter som kjøttboller inspirert av Kaukasus, porcinibarleysuppe og blomkål schnitzel, og gir leserne muligheten til å oppdage den varierte og gledelige verden av russisk matlaging.