Boken ‘Your Table Is Ready’ tar leseren med på en reise gjennom New Yorks mest livlige restauranter, hvor både kjendiser og vanlige besøkende har ønsket å bli sett, eller bare beundre atmosfæren. Fra overdådige arrangementer til mer beskjedne samlinger, Michael Cecchi-Azzolina gir et unikt innblikk i restaurantverdenen han har hjulpet til å forme. Boken tar oss med til ikoniske steder som Raouls i Soho, med sin sene natts stemning, til den smakfulle elegansen på Buzzy O’Keefe’s River Café, den eneste restauranten utenfor Manhattan som har oppnådd stjernestatus. Helt fra tiden han betjente litterære ikoner som Tennessee Williams og Dustin Hoffman på La Rousse, til de travle kveldene før pandemien på Le Coucou, deler Cecchi-Azzolina sine erfaringer og innsikter i hvordan restauranter faktisk drives, og de økonomiske utfordringene som både eiere og ansatte møter. Dette er en ærlig og fascinerende utforskning av en industri fylt med både glamour og hardt arbeid, som avslører hva som virkelig skjer bak kulissene i restaurantene som definerer New York.