Å mestre kunsten å lage haggis eller å forberede knockwurst er langt mindre komplisert enn man ofte tror. "The Sausage-Making Cookbook" gir en grundig innføring i dette tradisjonelle håndverket og viser deg nøyaktig hvordan det gjøres. Med trinn-for-trinn-instruksjoner som hjelper nybegynnere til å bli mesterne på pølsefremstillingens kunst, er boken en uvurderlig ressurs for alle som ønsker å ta del i denne spennende matlagingsmetoden. Nyt godt av nyttige tips om utstyr og teknikker som komplementerer de 230 oppskriftene, noe som gjør denne boken til mer enn bare en vanlig kokebok. "The Sausage-Making Cookbook" henvender seg til den stadig voksende skaren av mennesker som ønsker å være selvforsynte. Forbered deg på å eliminere skadelige nitrater, nitritter og kunstige konserveringsmidler ved å kontrollere råvarene som går inn i pølsene du lager hjemme. Med lite investert kapital i utstyr og forsyninger og ved å følge tradisjonelle, tidstestede metoder for bevaring av kjøtt, kan du oppnå en mer selvstendig livsstil.