Myron Mixon's BBQ Rules: The Old-School Guide to Smoking Meat
Produktbeskrivelse
I bestselgeren 'BBQ Rules' tar Myron Mixon, kjent fra TV-showet BBQ Pitmasters, oss med tilbake til røttene av ekte pit-barbecue. Denne boken er en uunngåelig guide for alle som ønsker å mestre de klassiske teknikkene innen grilling med åpen ild, og tilbyr en samling av 50 tidløse oppskrifter. I klok avstand fra moderne kjøkkenmetoder, fremmer Mixon teknikker for grilling på en hjemmelaget, kullfyrt mursteinsgrill. Her begynner prosessen med å brenne ved for å lage sine egne kull, følge opp med å grave disse kullene under kjøttet og la det surre til det får den unike smaken som bare ekte røyking kan gi. Boken er delt inn i fire hoveddeler: Kjøtt, Svin, Fugl og Okse, og inkluderer oppskrifter som 'Pit Smoked Pulled Pork', 'North Carolina Yella Mustard-Based Barbecue Sauce', prisvinnende 'Brisket', 'Smoked Baby Back Ribs' og 'Thick and Smoky T-Bone Steaks'. Med klare og enkle instruksjoner viser den amerikanske pitmasteren deg hvordan du kan tilberede smakfulle retter på både tradisjonelle gass- og kullgriller, som finnes i de fleste bakgårder.