Boken «Pierre Hermé Macaron» er en uunnværlig guide til kunsten å lage franske makroner, med over 60 vakkert illustrerte oppskrifter. Pierre Hermé, anerkjent som den ledende franske konditoren, har gjort makroner til en av de mest ettertraktede dessertene verden over, fra Tokyo til Paris og New York. Denne omfattende boken tar deg med på en reise gjennom klassiske smaker som vanilje og sjokolade, mens du også får innblikk i Hermés mesterlige oppfinnelser. Med unike og inspirerte smakskombinasjoner som agurk og mandarin, wasabikrem med jordbær og hasselnøtt med asparges, blir det klart hvorfor Hermés makroner er berømte over hele kloden. For første gang avsløres geniusens beste oppskrifter, inkludert mange av hans nyeste kreasjoner, i en vakker utgivelse som nesten kan måle seg med skjønnheten til de utsøkte kreasjonene inne i boken. Den innbundne utgaven inkluderer en avtakbar trinn-for-trinn guide til teknikkene som brukes gjennom hele boken.