Boken "Discovering Yamaguchi Sake" gir en unik og dyptgående utforskning av sakeproduksjonen i Yamaguchi Prefektur i Japan. Dette verket er det første av sitt slag og kaster lys over de lekre bryggene, samt menneskene, landskapet og kulturen som ligger til grunn for dem. Brygging i Yamaguchi, som ligger på sørlige Honshu, er en refleksjon av hele sake-historien i Japan – fra tider med vekst og nedgang til revitalisering. Mange av de anerkjente merkene, inkludert det legendariske Dassai, er nå å finne på izakayaer og eksklusive restauranter over hele verden. Ekspert Jim Rion tar oss med på en reise til alle de 23 bryggeriene i Yamaguchi, der vi blir kjent med særpreget til hvert enkelt bryggeri og brygmasterens beste anbefalinger. Underveis tilbyr han innsikt i emner som risbønder, drikkevarer, bryggemetoder og debatten omkring sakeens "terroir" (finnes det?). En ekstra bonus for reisende er en mini sightseeing-guide til regionen og dens mange gleder. Boken er rikt illustrert med fotografier og enkle referanselapper for sake.