I dagens samfunn er sake-drikkere stadig mer informerte og eventyrlystne. Dette gjør det til et perfekt tidspunkt for en virkelig ekspert å veilede deg dypere inn i forståelsen av denne komplekse, men herlige japanske drikken, som brygges av ris og kan nytes både varm og kald. Ingen kjenner denne tradisjonen bedre enn John Gauntner, kjent som 'Sake Guy', som regnes som verdens fremste ikke-japanske ekspert og forkjemper for sake. I over to dusin ufiltrerte essays avdekker John 'sannheten om sake' fra en innsiders perspektiv. Ingen annen bok eller nettside tilbyr en så kunnskapsrik, praktisk, og både konsis og omfattende guide til sake's særtrekk, misoppfatninger og kontroverser. "Sake Confidential" fungerer utmerket som en FAQ for både nybegynnere, eksperter og sommelierer, og inneholder et indeksert oppslagsverk for enkel referanse, med foreslåtte merker og bildene av etikettene. Boken dekker blant annet: * Sakehemmeligheter: junmai vs. non-junmai, namazake, aldring, tørr vs. søt, ginjo, varm vs. kald, nigori, vann, gjær, ris, regionalitet * Hvordan industrien faktisk fungerer: prising, konkurranser.