Den nyeste utgaven av 'Complete Guide to Home Canning' er en omfattende og fullstendig håndbok for alle som ønsker å lære å hermetisere mattrygt og effektivt hjemme. Denne guiden inneholder all nødvendig informasjon for å komme i gang med hermetisering, fra nødvendig utstyr til de viktigste ingrediensene og fremgangsmåtene. Du vil finne retningslinjer for hvor mye du bør hermetisere, samt råd for å oppnå best mulig kvalitet på det ferdige produktet. Boken gir også detaljerte instruksjoner for hermetisering av spesifikke typer matvarer, inkludert: - Sukkerløsninger - Frukt og fruktprodukter - Tomater og tomatprodukter - Grønnsaker - Rødt kjøtt, fjørfe og sjømat - Syltede matvarer og sauser - Syltetøy og geleer. Med vitenskapelig basert og oppdatert informasjon på alle områder av hermetisering, er 'Complete Guide to Home Canning' en uvurderlig ressurs for både nybegynnere og erfarne hermetiserere.