STOREY PUBLISHING LLC

Butchering Poultry, Rabbit, Lamb, Goat, and Pork

Butchering Poultry, Rabbit, Lamb, Goat, and Pork

Produktbeskrivelse

Lær å slakte og skjære opp dine egne dyr på en sikker og human måte med denne prisbelønte guiden. Med detaljerte fotografier som viser hver enkelt steg av prosessen, gir Adam Danforth deg all den kunnskapen du trenger for å skjære opp fjærfe, kanin, lam, geit og svin. Boken gir deg innsikt i hvordan du kan skape de rette forholdene for slakting, bryte ned kjøttet, og produsere smakfulle kjøttstykker. Danforth legger stor vekt på trygg matpraksis til enhver tid og gir ekspert tips om nødvendige verktøy samt nyttige råd om frysing og emballering. Opplev den deilige tilfredsstillelsen det er å butchere ditt eget kjøtt.

Prishistorikk

Lavest
411 KR
Høyest
432 KR
Gjennomsnitt
421 KR
Median
419 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke STOREY PUBLISHING LLC
Navn Butchering Poultry, Rabbit, Lamb, Goat, and Pork
GTIN/EAN/ISBN 9781612121888
Kategorier Bøker