Osteria 16 | Emil Alsbo Morten Kaltoft | Språk: Dansk
Produktbeskrivelse
OSTERIA 16 KOGEBOG presenterer en samling av 80 enkle, sesongbaserte retter fra det moderne italienske kjøkken. Hver rett er laget med nøye utvalgte ingredienser av høy kvalitet, perfekt tilberedt for uhøytidelig familieservering. Boken er inspirert av de populære antipasti-restaurantene Osteria 16, Spaghetteria, Osteria 16 Ravnsborggade og Osteria 16 Pesce, som eies av de dyktige vennene Morten Kaltoft og Emil Alsbo. Morten Kaltoft bringer sin erfaring fra den anerkjente italienske restauranten Era Ora, hvor han ble utdannet kokk. I 2004 startet han Famo Saxogade sammen med Fabbio Mazzon, tidligere kjøkkenchef på Era Ora, og senere utvidet de med flere restauranter som Famo 51 og Famo Metro. Emil Alsbo, kunstner og tidligere medlem av kunstnergruppen Telefon Til Chefen, har bidratt til bokens estetiske uttrykk. Han har solgt verk til Statens Kunstfond og har utstilt på prestisjefylte steder som Charlottenborg og Traneutstillingen. Siden de åpnet sin første restaurant Osteria 16 i Haderslevgade 16 i 2014, har duoen beriket Københavns restaurantscene med sine kreative og smakfulle retter. Boken lover å bringe den italienske gastronomiopplevelsen til ditt eget kjøkken med enkle, men delikate oppskrifter som er perfekte for enhver samling.