Georgia, omkranset av Russland, Tyrkia, Aserbajdsjan og Armenia, ligger i krysningspunktet mellom to gamle øst-vest handelsruter. Landets rike og varierte historie er spesielt tydelig gjennom dets unike kjøkken og legendariske gjestfrihet. I hjertet av Georgias kulinariske tradisjon finner vi 'supra', en festmåltid der familie og venner samles for å dele hjertelige skåler, gode samtaler, rikelig med drikke og ikke minst, en rekke smakfulle retter. I denne debutboken åpner Tiko Tuskadze, som driver den anerkjente restauranten Little Georgia i London, dørene til sitt kjøkken og deler sin kjærlighet for maten fra hjemlandet, sammen med oppskrifter og historier som har blitt videreført gjennom generasjoner. Boken innledes med en introduksjon til den deilige, men lite kjente, maten fra Georgia, samt en utforskning av tradisjonene og den kulturelle betydningen bak supra. Tiko deler mer enn 100 retter som sammen utgjør det som gjør georgisk kjøkken så unikt.