Hvordan å smake kaffe er en uunnværlig guide for kaffeelskere som ønsker å forstå og nyte de forskjellige smakene i kaffen. I boken, fremhevet som vinner av Midwest Book Award for kokebøker 2024 og finalist for IACP Cookbook Award, deler Jessica Easto sin ekspertise og passion for kaffe med leserne. Har du noen gang blitt lokket av fristende smaknoter som jordbærsyltetøy, melkekakao eller hasselnøtt, bare for å oppleve at de ikke er til stede i koppen din? Dette er en vanlig opplevelse blant kaffeentusiaster. I vår tid kan kvaliteten på kaffe variere enormt, takket være moderne brenningsteknikker som fremhever bønnenes unike egenskaper. Utover den karakteristiske kaffesmaken finnes det reelle muligheter for å oppdage nyanser av frukt, sjokolade og nøtter, hvis man har den rette kunnskapen og kan ta seg tid til å nyte hver slurk. Med en avslappet og tilgjengelig tilnærming, lik den i hennes tidligere verk 'Craft Coffee', veileder Easto leserne gjennom prosessen med å smake på kaffe på en ny og inspirerende måte. Bli med på en spennende reise inn i kaffens smakfullige univers!