Troddde du at sushi kun var for profesjonelle kokker? Med denne enkle guiden kan du lage deilig sushi hjemme og slipper å kjøpe ferdiglaget sushi igjen! I denne boken lærer du hvordan du lager forskjellige typer sushi, inkludert nigiri, maki, sashimi og temaki, gjennom enkle trinn og grundige forklaringer. Perfekt til festlige sammenkomster og en sunn snacks for både voksne og barn som kan ha det gøy med å lage og spise sushi. Boken starter med å vise deg hvordan du tilbereder ris på den perfekte måten, før den introduserer deg til enkle rullesushi med klassiske ingredienser som agurk, tunfisk og laks. Når du har mestret de grunnleggende oppskriftene, kan du begynne å utforske mer spennende variasjoner. Oppskriftene benytter lett tilgjengelige ingredienser, fra spinat og asparges til reker, krabbe og røkt laks. Du finner også oppskrifter på relaterte rå bretteretter som sashimi og poke, samt fantastiske tilbehør som deilige pickles.