Lær å lage sushi hjemme med boken 'Sushi Master' av Nick Sakagami, en autoritet innen sushi som har oppnådd den prestisjetunge betegnelsen osakana meister, eller fiskemester, noe som gjør ham til en av få utenfor Japan med denne anerkjennelsen. I denne boken deler han sin omfattende kunnskap om sushi, som spenner fra valg og vurdering av fersk, bærekraftig fisk til tilberedning av smakfulle retter. Boken tilbyr en rekke oppskrifter, inkludert sushi, supper og grønnsaksretter, alle tilpasset hjemme kokker. Sakagami, som også driver sitt eget sjømatimport- og konsulentfirma, begynner med det grunnleggende, deriblant nødvendige verktøy som kniver og skjærebrett. En del om innkjøp av sjømat inneholder nyttige tips om hvordan man velger ut og vurderer forskjellige typer fisk av høy kvalitet, samt interessante fakta om fiskepraksis og bærekraft. Alle aspekter ved fiske tilberedning dekkes med rikelig illustrerende bilder. Oppskriftene er både raske og enkle å lage, og inkluderer varianter av nigiri, blant annet med tunfisk.