Søt, enkel og stilfull. Disse ordene er sjeldne når det gjelder desserter, men i boken 'Sweet Enough' tar Alison Roman oss med i en verden av himmelske, men lettlagde søtsaker. Før hun ble kjent for sine ikoniske oppskrifter som 'The Cookie', 'The Pasta' og 'The Lemon Cake', var Alison en konditor i restaurantbransjen. Her lærte hun seg kunsten av smak, teknikk og presisjon, og hennes erfaring blomstrer i denne boken. 'Sweet Enough' er for dem som føler de ikke har tid eller ferdigheter til å lage dessert – og Alison viser dem at de tar feil. Med en uformell tilnærming deler hun oppskrifter på enkle, men fantastiske søtsaker. Du vil finne oppskrifter på alt fra enkel ovnsbakt syltetøy som kan forvandles til deilige desserter, til lettlagde kaker kun med ett bolle. Selv å åpne et glass syltetøy er mer enn akseptabelt! Gjennom hele boken poetisk beskriver hun også fordelene med frosne ingredienser, noe som gjør dessertlaging lett og tilgjengelig for alle.