The Flying Culinary Circus presenterer en fantastisk taco-opplevelse; på uno, dos, tres! Hver helg nyter omtrent én million nordmenn taco, en rett som er like variert som pasta og mye enklere enn sushi. Taco kan til og med by på mer spennende smaker enn tapas, takket være utallige måter å kombinere ingredienser på. I Norge er tacoen ofte preget av typiske ingredienser som ferdigkrydderblandinger, tacoskjell, rømme og jarlsbergost, med kjøttdeig som en vanlig hovedingrediens. Men i tacoens opprinnelsesland, Mexico, ville man lete lenge for å finne slike tilsetninger. The Flying Culinary Circus ønsker ikke å endre den norske taco-tradisjonen, men heller gi leserne mulighet til å berike sitt neste tacomåltid. Boken er ment som en kilde til inspirasjon, for å hjelpe deg med å ta et skritt nærmere den autentiske taco-opplevelsen. Her får du også spennende tips om smakskombinasjoner hentet fra ulike kjøkkener rundt om i verden. Med erfaring fra 47 forskjellige land, har The Flying Culinary Circus samlet inspirasjon fra et mangfold av mattradisjoner, og nå ønsker de å dele dette med deg.