Flat mat er en av våre eldste og mest utbredte mattradisjoner. I boken "Takkefest!" tar Aaste Kveseth deg med på en kulinarisk reise verden rundt, der du får møte mennesker med røtter fra ulike kulturer som deler sine smakfulle favoritter. Drømmer du om hjemmebakt lefse til jul, deilige pannekaker til barnebursdagen, eller en frukostlompe med brunost? Kanskje du har lyst på fredagstaco med nybakte tortillalefser, eller en varm lapskaus servert med flatbrød? Denne boken inviterer deg til å eksperimentere med ulike varianter av flatbrød og takkebakst fra hele verden, inkludert asiatisk roti og østafrikansk injera. Sammen med innbudte gjester presenterer Kveseth et rikt utvalg av oppskrifter som er både enkle å følge og fulle av smak. Visste du at mennesker allerede for flere tusen år siden fikk flatbrød til å steke på bålet? Den enkle prosessen med å blande mel og væske, eller å kna deigen og kjevle den flat, gjør denne baksten tilgjengelig for alle. "Takkefest!" er en feiring av variasjonsrikdommen i flatbrødtradisjonen og gir deg verktøyene du trenger for å begynne med egen bakst hjemme.